recepties kleine hapjes voor recepties koud buffet luxebuffet milleniumbuffet terug naar de homepage gourmet - fondue - raclette kinderbuffet breugeltafel koud en warm buffet assortiment millenium italiaans buffet huur van materiaal voor buffetten... warme gerechten, soepen, voorgerechten en véél meer... kaasschotels en kaasbuffetten kaasschotels en kaasbuffettenkaasschotels en kaasbuffetten koude schotels desserten voor communie's, huwelijksfeesten,...
Druk deze pagina af terug naar de homepage Bestel online contacteer ons

Onze exclusieve fijnproevers menu's

 

Menu 1

 

  • ouverturehapjes
  • huisgemaakte ganzenlever met een fantasie van compote
  • helder soepje
  • meervalfilet met tomaat, aubergines en courgette
  • dessertpalet
  • mokka en versnapering
 

Menu 2

 
  • ouverturehapjes
  • lauwe zalm op een bedje van Mechelse asperge en aardappelkroketten
  • komkommersoepje
  • kalfsoesters op 2 sauzen met aardappelfantasie
  • samenvloeing van ananas, aardbei en vanilleijs
  • mokka en versnaperingen
 

Menu 3

 
  • ouverturehapjes
  • kabeljauw in kalfsjus met spekjes
  • aspergesoepje met gerookte zalmreepjes
  • lamsfilet met roze perpersaus en primeurgroeten
  • kaaspalet
  • mokka met versnapering
 

Menu 4

 
  • ouverturehapjes
  • snoekbaars op avontuur in Corsendonk
  • tomatensoepje met basilicumsnippers
  • jonge tarbot op een zachte kerrie met sojascheuten
  • huisbereide appeltaart met vanilleijs en chocoladesaus
  • mokka met versnapering
 

Menu 5

 
  • ouverturehapjes
  • salade met lauwe kipreepjes
  • kreeftensoepje met calvados en room
  • eendeborst op een pasta met een salsa van noten
  • fantasie van chocolade
  • mokka en versnapering
 

Menu 6

 
  • ouverturehapjes
  • lauwe babykreeft op een frisse salade met appeltjes
  • witloofsoepje met snippers van Ardeense ham
  • lamsfilet op rode kool met een kaneelaroma
  • ijsverrassing
  • mokka en versnaperingen
 

Menu 7

 
  • ouverturehapjes
  • woud van Schotse zalm met brussels lof met jeneverbesvinaigrette
  • licht erwten soepje met verse munt
  • varkenshaasje met gerookt spek en broccoliroosjes
  • galiameloen met seizoenfruit en een sorbetje
  • mokka met versnapering
 

Menu 8

 
  • ouverturehapjes
  • fijnproeversslaatje met kreeft en ganzenlever
  • helder soepje met vermicelli
  • Mechelse koekoek op rode wijn met nectarine-mousse
  • tweekleurig ijs overgoten met een aardbeiensausje en een vleugje Cointreau
  • mokka met versnapering
 

Nota

het spreekt vanzelf dat gerechten in de menu’s onderling kunnen gewisseld worden zodat u een menu volledig naar uw smaak kunt samenstellen. Dit kan echter wel een prijswijziging met zich meebrengen.

Prijzen op aanvraag

fijnproever
Onze prijzen zijn B.T.W. inbegrepen. Prijzen van goederen met diensten enkel op aanvraag.